Incívica Barcelona
Incívica Barcelona
Incívica Barcelona
Incívica Barcelona
Incívica Barcelona
Incívica Barcelona

Incívica Barcelona

8,00 €

Incívica Barcelona, és la primera obra de l’autor novell Guerau X. Casol, és un recull de setze relats dirigits a tots aquells que ja fa temps que creuen que hauria d’existir més literatura “maleïda” sobre el modus vivendi del Cap i Casal.

  Recibe una Bolsa de REGALO a partir de 50€

*Portes excluidos*

 

¿ Tienes dudas? 634 591 914

 

No us heu embarcat mai en una aventura fora de sèrie dins de les entranyes de la Ciutat Comtal? Aquells qui n’hagueu experimentat alguna, de ben segur que reviureu algun record recòndit o, simplement, passareu una estona entretinguts amb els setze relats que ens narra Guerau X. Casol d’una manera sui generis. Aquest jove escriptor del barri de Les Corts, llicenciat en Història i amant de l’arqueologia, ens presenta una visió poc ortodoxa de la vida del jovent barceloní i defuig de mostrar la cara postissa a la qual ens tenen acostumats.

Alhora planteja conflictes reals que resten latents a la majoria de la nostra societat sense perdre de vista la realitat dels carrers de la gran ciutat. Una col·lecció de relats com Fugint, sempre fugint, Sexe haitià o Que’ls petin els quals us captivaran pel seu estil senzill, amè i pròxim a Bukowski o a Welsh –això sí, a la catalana- on no hi falta humor, tensió, grolleries i degeneració moral, al mateix temps que hi apareixen nombrosos exemples de lèxic de carrer que faran les delícies d’aquells qui demanden una literatura més aspra i menys edulcorada en la nostra llengua, tal com raja.

En resum, un recull de relats trepidants dirigits a tots aquells qui ja fa temps que creuen que hauria d’existir més literatura ‘maleïda’ sobre el modus vivendi del Cap i Casal. Un col·lectiu urbà que des de fa més de vint anys contempla una ciutat orientada al turisme desenfrenat que, en tant que cívica, s’ha convertit en un producte totalment fora de la civitas clàssica, una ciutat totalment incívica.

Biografia de l'autor

Guerau X. Casol
(Barcelona, 1985) és escriptor. Nascut en una barriada de la Ciutat Comtal, fill d'emigrants del camp, malda per fer-se un lloc entre els grans de la literatura. Consumidor voraç de llibres de variada temàtica, diferents pesos i diverses mides. Deixeble de personatges de la índole de Manuel de Pedrolo, Isaac Asimov o Irvine Welsh. Arqueòleg precari de professió, historiador frustrat, però bon samarità, passa les hores tractant de difondre literatura i història, escrivint i fent tombs pels carrerons del Cap i Casal.

Guerau X. Casol decidit a auto-publicar la seva obra, ho va aconseguir a través de l’editorial gracienca Dskntrl-Ed i finançant-se mitjançant un Verkami al febrer d’enguany. Actualment ja ha venut més de 100 còpies i prepara una segona edició. Trobareu Incívica Barcelona a la Ciutat Invisible de Sants, a l’Aldarull a Gràcia, i a Girona a la Geli i Sweet Books. I també a les xarxes socials.

  • Autor: Guerau X Casol
  • 136 páginas
  • Editorial: Descontrol

Ver también del mismo autor: Magna Catalonia

Tipo de producto
Libro
Idioma
Català
Editorial
Descontrol

16 otros productos de la misma categoría:

Product added to wishlist