libro negre d'ossos
Libro antirracista
libro negre d'ossos
Libro antirracista

Negre d'ossos - Records d'infantesa

12,90 €

Aquesta no és una història corrent. És el relat de la rebel·lió d?una noia, de la meva lluita per forjar un jo i una identitat que es distingís del món que m?envoltava i que, alhora, l?inclogués. Mitjançant una escriptura imaginista, miro de conjurar...

  Recibe una Bolsa de REGALO a partir de 50€

*Portes excluidos*

 

¿ Tienes dudas? 634 591 914

 

El pensament de l'escriptora feminista bell hooks està travessat per múltiples temàtiques que tenen origen en la seva infantesa. En aquest breu relat autobiogràfic, l'autora il-lumina amb gran una sensibilitat diferents elements i personatges que componien el seu món infantil, el d'una nena negra al sud segregador dels EUA.

El racisme, la violència, la pobresa i el masclisme es contraposen a la tendresa, l'amor, la lleialtat i la rebel-lia en la lluita de bell hooks per encendre la memòria, desenvolupar la creativitat, gaudir de la soledat dels llibres i deslliurar-se dels rols que se li imposen pel fet de ser dona, pobra i negra.

"Ha après a tenir por dels blancs sense entendre de què té por. Sempre hi ha un punt d'amargor, a vegades d'odi, en el to dels grans que hem parlen, però mai en donen cap explicació."

  • Editorial: Descontrol
  • 148 páginas
  • Autora: Bell Hooks
  • Idioma: Catalán
Tipo de producto
Libro
Idioma
Català
Editorial
Descontrol

También te puede gustar

Los clientes que compraron este producto también han comprado:

16 otros productos de la misma categoría:

Product added to wishlist