dejuni digital

Dejuni Digital

18,00 €

Autoajuda col·lectiva per canviar-ho tot, una pràctica de desconnexió per tornar a estar presents.

  Recibe una Bolsa de REGALO a partir de 50€

*Portes excluidos*

 

¿ Tienes dudas? 634 591 914

 

Podem comptar amb els dits de les mans quants anys fa que portem un smarthphone a la butxaca. En poc temps, aquest aparell ha canviat les nostres vides i ha transformat la societat. Les conseqüencies són conegudes per tots: estar sempre connectas i disponibles impedeix que ens aturem a descansar i a no fer res.

A partir d'una experiència col·lectiva de dejuni digital, aquest libre proposa un mètode per escapar de la saturació d'un dispositiu i d'una indústria dissenyats per reclamar constantment la nostra atenció. Com en un avaga, la intenció es obrir un espai que ens permeti experimentar altres maneres de relacionar-nos amb nosaltres mateixos, amb les altres... sense estar intervingudes pels algoritmes.

Aquesta publicació ve acompanyada de tres cartes dirigides a les lectores amb indicacions per fer una paura d'internet i les pantalles de forma saludable. Necessitem amb urgència prendre consciència, compartir el que sentim i poder decidir posar límits a les aplicacions i a les xarxes socials.

  • Autor: Sergi Onorato Esteve
  • Nº Pag: 281
  • Editorial: Descontrol
Tipo de producto
Libro
Editorial
Descontrol

También te puede gustar

16 otros productos de la misma categoría:

Product added to wishlist