Obra teórica completa, Qüestions socials i altres textos sobre anarquisme col*lectivista

Obra teórica completa, Qüestions socials i altres textos sobre anarquisme col*lectivista

20,00 €

Este libro es un obra teórica completa de Josep  Llunas i Pujals que trata de las questiones sociales y otros textos sobre el anarquismo y el colectivismo de mediados del S.XIX y del S.XX.

  Recibe una Bolsa de REGALO a partir de 50€

*Portes excluidos*

 

¿ Tienes dudas? 634 591 914

 

Josep Llunas i Pujals és un dels més destacats intel·lectuals i militants anarquistes catalans del segle XIX, avui pràcticament desconegut, tot i que durant la seva vida va ser un dels principals teòrics de l’obrerisme anarcocol·lectivista a tot l’Estat, dirigent sindicalista, poeta i alhora periodista i creador del setmanari La Tramontana, una de les publicacions anarquistes més populars del segle xix a l’Estat espanyol escrita íntegrament en català. Per si això fos poc, també va ser un dels primers periodistes esportius de tot l’Estat, gimnasta i treballador de múltiples oficis.

Josep Llunas i Pujals (Reus 1852- Barcelona 1905) fue un catalanista, libertario ilustrado, masón, obrero y librepensador, el principal promotor a nivel organizativo y doctrinal del protosindicalismo anarquista, considerado el origen con más fundamento del anarcosindicalismo catalán del siglo XX. Fue también de los primeros teóricos sobre el colectivismo a nivel divulgativo.

  • Autor: Josep Llunas i Pujals
  • ISBN : 978-84-17190-94-1
  • Idioma:Català
  • Páginas: 386
Tipo de producto
Libro
Idioma
Català
Editorial
Descontrol

16 otros productos de la misma categoría:

Product added to wishlist